Veel gestelde vragen

Kan ik ook zelfstandig in jouw studio komen trainen?

Nee, helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk ivm de genomen corona-maatregelen en richtlijnen van het RIVM.

 

Kan ik ook met iemand samen training krijgen?

Jazeker, geen enkel probleem. Er zijn wel een aantal voorwaarden, zo moeten jullie doelen niet te ver uit elkaar liggen. Maar door samen te trainen bespaar je kosten en kun je elkaar motiveren.

 

Kan ik ook één maandje Personal Training krijgen?

Ja en nee. Omdat de meest voorkomende doelen nooit in één maand te behalen zijn, hanteer ik een minimum van drie maanden trainen. Maar als je dan toch écht maar één maand wil trainen, kun je het pakket met 10 sessies nemen. 

 

Geef je ook Personal Training op andere sportscholen?

Nee. Omdat veel sportscholen hun eigen trainers hebben, waar de sportschool ook geld aan verdiend, is dit bijna nooit mogelijk. Je kan natuurlijk altijd bij je sportschool navragen of ik jou daar mag komen trainen en onder welke voorwaarden.

 

Wat is het verschil tussen Personal Training en Lifestyle Coaching?

Bij Personal Training ligt de focus op het fysiek trainen, bij Lifestyle Coaching ligt het accent meer op het mentale vlak en je algehele leefstijl. Dit betekend overigens niet dat ik als personal trainer geen aandacht heb voor jouw mentale welzijn, zoals je met Lifestyle Coaching ook wel degelijk fysiek getraind wordt.

 

Wat is er mis met online trainingsprogramma's?

Met de programma's zelf hoeft niks mis te zijn. Het grote probleem zit hem in de begeleiding, want die is er niet.

Er staat niemand naast je om de oefening zó uit te leggen dat jij hem begrijpt, die ingrijpt als je de oefening verkeerd uitvoert of jouw motiveert om óók die laatste vier herhalingen te doen. 

De kans op blessures en de kans dat je te snel stopt is best groot. 

 

Wat ik ook probeer, ik val maar niet af. Wat doe ik fout?

Je eet teveel. Simpel en helder. 

Zolang je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt, zal je afvallen.

Maar er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij minder verbrandt dan je eet. Met behulp van een voedingsanalyse en te kijken naar jouw leefstijl, komen we er samen achter waarom het tot nu toe steeds niet lukt.

 

Waarom is Personal Training zo duur?

De meeste mensen denken dat personal training duur is.

Maar kijk eens wat je telefoon kost, die designlamp in je woonkamer of wat je maandelijks aan ongezonde voeding, etentjes, sigaretten of alcohol uitgeeft. Alles bij elkaar opgeteld gaat dat vaak al snel over een paar honderd euro.

Maar als je deze investering in jezelf, van bijvoorbeeld een half jaar, uitsmeert over de rest van je leven, is het helemaal niet duur.

De rest van je leven blijf je namelijk de voordelen ervaren van alle kennis en vaardigheden die ik jou leer.