Lifestyle Coaching

Het leven in de huidige 24-uurs economie is niet altijd even makkelijk.

Iedereen wil iets van jou en het liefst nu direct. Via onze mobiele telefoon zijn we constant bereikbaar, altijd, overal en voor iedereen. En als we niet snel genoeg reageren (in de ogen van de ander), dan kun je nog op een verwijt rekenen ook.

En dat geeft stress. En als we stress ervaren, vooral gedurende een langere periode, zijn we eerder geneigd om terug te vallen naar oude & vertrouwde gewoontes. Want daar hoef je dan namelijk even niet bij na te denken. Jammer genoeg zijn dat vaak dezelfde ongezonde gewoontes waar je van af wilde komen.

 

Je wil graag gezonder en verstandiger gaan leven, met meer balans tussen werk & privé, minder stress en meer energie.

Mogelijk heb je het zelf al meedere keren geprobeerd, maar val je elke keer weer terug in die oude, vaste en vaak ongezonde gewoontes of routines. Of je hebt geen idee hoe of waar je moet beginnen om met succes je leefstijl anders in te richten.

Als Lifestyle Coach ga ik samen met jou kijken naar wat je graag zou willen veranderen, op zoek naar de oorzaak en reden waarom sommige dingen steeds weer vastlopen. Om vervolgens wederom samen naar een oplossing te zoeken die zowel werkzaam als duurzaam is voor jou.

 

Tijdens het intakegesprek gaan we kijken waar je behoefte aan hebt, waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 

Vervolgens gaan we samen deze doelen (meestal is het méér dan 1) prioriteren en maken we een route om je naar de gewenste situatie te leiden.

Door gesprekken, oefeningen, trainingen en opdrachten ga je jezelf steeds beter leren kennen, jezelf ontdekken en kom je erachter waarom je de dingen doet (of juist niet) zoals je ze doet.

 

Wil je meer weten of wil je gelijk aan de slag om de beste versie van jezelf te vinden?

Vul dan nu nog het contactformulier in. Ja nu, want van uitstellen, komt.... juist, afstellen.


 Tarieven 

 

Lifestyle Coaching is voor iedereen anders, omdat iedereen andere behoeften heeft. 

De één heeft genoeg aan 2 gesprekken om weer op het juiste spoor te komen, de ander heeft meer tijd nodig om te komen daar waar hij/zij wil zijn.

Elk traject begint met een intakegesprek van ongeveer 90 minuten, vervolgsessies duren maximaal 1 uur.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie over de tarieven.

JA! Neem contact met mij op want dit wil ik.